Hvalpe

Hvalpe planer 2020 sidst på året

MARKPR SEVCH WJW17 DKCH NOCH SECH, NLCH, NORDCH CIB CIE, DKJUCH DEVDHJCH BELXW(NL)18 DEANTRW19 DEHANSG19 ALPSG(DE)19
Jagtlystens Awesome Nala DK01105/2017

skal parres med

MARKPR, CIE, CIB, NK, BK, SE UCH, NJK, JW'13, BWBE'14, BW'14, ES'15, ZwF1
Pixer Jixer van de Chesannehof

Normalt er jeg ikke sådan en der tror på skæbner osv. men det må jeg bare sige det må dette være.
For 3 gang må være lykkens gang og som mange ved har jeg kendt Jixer i rigtig mange år, faktisk siden 2015 hvor ingen kendte ham.
Dengang parrede jeg Maxi med ham, men hun gik desværre for tom for mig. Lige siden har Jixer været mit hjertebarn, han er en robust bygget hanhund med meget gode vildtfinder egenskaber, en super stærk stand, en helt fantastisk apportør, samarbejder hele tiden med sin fører og hviler ekstrem meget i sig selv og så er han også verdens største kælepot.
Jixer har lavet 4 kuld her i DK og en del andre kuld i andre lande – ja jeg ville måske gerne have brugt en hanhund som var mindre brugt, men på den anden side jeg ved hvad han avler og det har på alle måder vist sig at være super gode hvalpe og 4 kuld i DK er nu heller ikke unaturligt.
Jixer er fra Kennel Chesannehof hvor de avler meget dressebar hunde, hvilket generationer også har vist med alle deres meget flotte resultater
 
se meget mere om ham her https://www.heidewachtel-jixer.nl/

Vi på kennelen glæder os rigtig rigtig meget nu.Omkring mine hvalpe:
De vil blive solgt med en tilhørende standard kontrakt fra DKK, samt en sunghedsgarenti.

Hvalpen skal HD-fotografere når den er omkring de 12-16 mdr. Jeg henter tilbud hjem fra en af Danmarks bedste dyrlæger, hvor vi samlet kan få taget HD billeder til en skarp pris - man bestemmer selvfølgelig selv hvilken dyrlæge man bruger. - men du forpligter dig til at få taget HD billedet af hofterne, jeg ser selvfølgelig også gerne du gør det af albuerne.

Jeg afholder hvert år et hvalpe traf for alle hvalpene, som jeg håber I vil støtte op omkring.

Jeg arrangere lidt fælles træning en gang i mellem, det kan være Hygge træning herhjemme eller besøg hos gæste trænere til dem der har lyst, ingen faste dage, det planlægger vi bare hen af vejen.

Så tænker nogle måske hvorfor gøre så meget i det, og bruge så meget tid, jo fordi jeg er meget interreseret i at følge hvalpene, og jer, da det betyder meget for mig at følge mit avl.

Af kontrakten forpligter du dig ligeledes til at kontakte Kennel Jagtlysten, såfremt du ønsker at skille dig af med hunden.

Tilsvarende overholder jeg gældende købelov.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere om denne skønne race.

Hvalpe fra kennel Jagtlysten vil kun blive solgt til jægere eller hundesportsfolk.Hvad for du med når du køber hvalp hos mig:


Ormekur x 3

Sundhedsbog

Fløjte

Hvalpemappe med gode råd, artikler om træning, billeder

Foder.

Tæppe

Alle hvalpe køber som ikke er medlem af Dansk Münsterländer klub, for gratis 1 års medlemskab. (hvis man ikke tidligere har været medlem, service klubben yder, ikke mig)

Hvalpene bliver udsat for bilkørsel, gåture, gamle mennekser, unge, børn, høje lyde, leg, fyrværkeri, vildt dufte, blodfært, sjove legerum, og masser af kærlighed..

Ønsker du at blive skrevet op til en hvalp, kontakt mig gerne for yderligere info. Jeg forventer mig at du vil beskrive i din resevation hvem du/I er, hvorfor i vælger kleiner, hvad skal den bruges til ? jagt/prøver/avl osv.
Mona Storgaard | Karl Jensens Vej 16, 6731 Tjæreborg  | Tlf.: 21920030 | jagtlysten@gmail.com