Hvalpe

Hvalpe planer 2020 sidst på året
 
 
 

Omkring mine hvalpe:
De vil blive solgt med en tilhørende standard kontrakt fra DKK, samt en sunghedsgarenti.
 
Hvalpen skal HD-fotografere når den er omkring de 12-16 mdr. Jeg henter tilbud hjem fra en af Danmarks bedste dyrlæger, hvor vi samlet kan få taget HD billeder til en skarp pris - man bestemmer selvfølgelig selv hvilken dyrlæge man bruger. - men du forpligter dig til at få taget HD billedet af hofterne, jeg ser selvfølgelig også gerne du gør det af albuerne.
 
Jeg afholder hvert år et hvalpe traf for alle hvalpene, som jeg håber I vil støtte op omkring.
 
Jeg arrangere lidt fælles træning en gang i mellem, det kan være Hygge træning herhjemme eller besøg hos gæste trænere til dem der har lyst, ingen faste dage, det planlægger vi bare hen af vejen.

Så tænker nogle måske hvorfor gøre så meget i det, og bruge så meget tid, jo fordi jeg er meget interreseret i at følge hvalpene, og jer, da det betyder meget for mig at følge mit avl.

Af kontrakten forpligter du dig ligeledes til at kontakte Kennel Jagtlysten, såfremt du ønsker at skille dig af med hunden.

Tilsvarende overholder jeg gældende købelov. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere om denne skønne race.

Hvalpe fra kennel Jagtlysten vil kun blive solgt til jægere eller hundesportsfolk.
 


Hvad for du med når du køber hvalp hos mig:


Ormekur x 3

Sundhedsbog 

Fløjte

Hvalpemappe med gode råd, artikler om træning, billeder

Foder.

Tæppe

Alle hvalpe køber som ikke er medlem af Dansk Münsterländer klub, for gratis 1 års medlemskab. (hvis man ikke tidligere har været medlem, service klubben yder, ikke mig)
 
Hvalpene bliver udsat for bilkørsel, gåture, gamle mennekser, unge, børn, høje lyde, leg, fyrværkeri, vildt dufte, blodfært, sjove legerum, og masser af kærlighed..
 
Ønsker du at blive skrevet op til en hvalp, kontakt mig gerne for yderligere info. Jeg forventer mig at du vil beskrive i din resevation hvem du/I er, hvorfor i vælger kleiner, hvad skal den bruges til ? jagt/prøver/avl osv.
 
Mona Storgaard | Karl Jensens Vej 16, 6731 Tjæreborg  | Tlf.: 21920030 | jagtlysten@gmail.com