Hvalpe

Hvalpe planer juni 2019
 
Så er han valgt,
 
caspar von den reithen wiesen 14-0437
er valgt til Maxis sidste kuld hvalpe, Caspar er en hanhund med stor personlighed og et super godt temperament, Caspar er i hjemmet meget rolig og omgængelig og trives sammen med familien og deres anden hanhund, Caspar har et yderst godt sind overfor for andre hunde, og er altid glad for at møde nye mennesker, helst vælger Caspar dog kvindelige mennesker hvis der står både en mand og en dame, (han ved hvad der er godt 😉)

På jagt driver han med hals, og holder rigtig god kontakt med hans fører, han er hele tiden i syne, Han har en god fast stand, og rejser vildtet med stor appel, Caspar er rolig, dog skal første såt lige overstået, men ellers hviler han meget i sig selv, han er let dressebar. Han er en yderst flot hanhund, som har lige præcis det jeg ønsker, han er let og meget elegant at se på, og bevæger sig helt fantastisk, dejlig mørke øjne, gode vinkler, og et rigtig godt hårlag.

Jeg glæder mig rigtig meget til denne kombination, og forventer nogle små jagtlystne banditter, som holder god kontakt, og som er dresser bar.

 

Husk ønsker man at blive skrevet op, så skriv en mail, eller ring gerne.
 

- spænende bliver det, og jeg glæder mig til Maxis sidste kuld -
 
Når man skal vælge hvalp, er der mange ting man skal have tænkt over, det vil sige, at jeg forventer, at du som hvalpekøber, har sat dig ind i racen og hvad det indebærer at købe en Kleiner.

Hvilken form for jagt driver du, hvor mange dage om året går du på jagt, Hvad skal du lave uden for jagttiden? Vil du træne i klubregi, vil du gå på prøver, vil du avle, ja spørgsmålene er mange.

Alle disse overvejelser bør indgå i en nøje vurdering af hvilken hund der passer til netop dig og dine behov.

Omkring mine hvalpe:
De vil blive solgt med en tilhørende standard kontrakt fra DKK.
 
Hvalpen skal HD-fotografere når den er omkring de 12-16 mdr. Jeg henter tilbud hjem fra en af Danmarks bedste dyrlæger, hvor vi samlet kan få taget HD billeder til en skarp pris - man bestemmer selvfølgelig selv hvilken dyrlæge man bruger. - men du forpligter dig til at få taget HD billedet af hofterne, jeg ser selvfølgelig også gerne du gør det af albuerne.
 
Jeg afholder hvert år et hvalpe traf for alle hvalpene, som jeg håber I vil støtte op omkring.
 
Jeg arrangere lidt fælles træning en gang i mellem, det kan være Hygge træning herhjemme eller besøg hos gæste trænere til dem der har lyst, ingen faste dage, det planlægger vi bare hen af vejen.

Så tænker nogle måske hvorfor gøre så meget i det, og bruge så meget tid, jo fordi jeg er meget interreseret i at følge hvalpene, og jer, da det betyder meget for mig at I alle er tilfredse og glade, det er jo lidt mine børn jeg sender afsted ud i den store verden.

Af kontrakten forpligter du dig ligeledes til at kontakte Kennel Jagtlysten, såfremt du ønsker at skille dig af med hunden.

Tilsvarende overholder jeg gældende købelov. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere om denne skønne race.

Hvalpe fra kennel Jagtlysten vil kun blive solgt til jægere eller hundesportsfolk.
 


Hvad for du med når du køber hvalp hos mig:


Ormekur x 3

Sundhedsbog 

Fløjte

Hvalpemappe med gode råd, artikler om træning, billeder

Foder.

Tæppe

Alle hvalpe køber som ikke er medlem af Dansk Münsterländer klub, for gratis 1 års medlemskab. (hvis man ikke tidligere har været medlem, service klubben yder, ikke mig)
 
Hvalpene bliver udsat for bilkørsel, gåture, gamle mennekser, unge, børn, høje lyde, leg, fyrværkeri, vildt dufte, blodfært, sjove legerum, og masser af kærlighed..
 
Ønsker du at blive skrevet op til en hvalp, kontakt mig gerne for yderligere info. Jeg forventer mig at du vil beskrive i din resevation hvem du/I er, hvorfor i vælger kleiner, hvad skal den bruges til ? jagt/prøver/avl osv.
Mona Storgaard | Karl Jensens Vej 16, 6731 Tjæreborg  | Tlf.: 21920030 | jagtlysten@gmail.com