Foder

Kvalitets fuldfoder til voksne hunde - 379 kr.


UniQ BASIC er et super Premium hundemad der er udviklet specielt til voksne hunde.
BASIC er et fuldfoder, det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for, er tilpasset foderets energiindhold. Din hund er derfor sikker på at få de korrekte mængder af næringsstoffer. Foderet indeholder også alle de vitaminer og mineraler, som din hund har brug for. Du bør derfor undgå at tilsætte mineraler og vitaminer for ikke at ødelægge denne balance.

Med BASIC-hundemad sikrer du din hund sundhed og vitalitet et helt liv igennem. Som basisfoder vil du altid opleve, at din hund har en flot blank pels og en afføring, der altid er 100% i orden. Og undskyld, men du ved det fra dig selv, at hvis din mave er i orden, så har du det godt. Efter en måneds fodring med BASIC oplever mange, at deres hundes pels får øget glans.
BASIC leveres altid frisk. Vi angiver selvfølgelig produktionsdato, så du selv kan se, hvornår det er produceret.
Fodervejledning
Du kan give UniQ BASIC-hundemad både i tør form og opblødt i vand. Sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand.
Vejledende fodermængder er 11 – 18 gram pr. kilo hund pr. dag. Men du er den bedste til at se på din hund, hvor meget den skal have. Du bør behandle færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen. læs indhold her - https://uniq.dk/uniq-basic/
 
 
 
Glutenfri kvalitets fuldfoder til voksne hunde – 439 kr.
Et glutenfrit produkt til den voksne hund som har brug for lidt ekstra eller som reagerer over for gluten.
UniQ Active er et fuldfoder som indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for. Er din hund blandt de cirka 2% som er allergisk overfor gluten eller ønsker du at din hund skal have en stærk glutenreduceret kost, har vi udviklet UNIQ ACTIVE der samtidig lever op til UniQ´s standard om at et foder skal være bredt sammensat. Vi har lagt vægt på at anvende råvarer, der frigiver energien over længere tid og Active kan dermed også bruges hvis din hund skal yde ekstra. I fordelingen af proteiner og fedt har vi anvendt erfaringer fra hundeførere fra politiet. De blander nemlig UniQ Basic med UniQ Power der har et højere fedt & protein indhold hvilket giver dem et foder, som de kan bruge hele året, samtidig med at hunde kan yde når der er brug for det. UniQ Active leveres altid frisk. Vi angiver selvfølgelig produktions dato, så du selv kan se, hvornår det er produceret.

Fodervejledning:
Du kan give UniQ Activ hundemad både i tør form og opblødt i vand. Sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand.
Vejledende fodermængder er 10- 17gram pr. kilo hund pr. dag. Men du er den bedste til at se på din hund, hvor meget den skal have.
Du bør behandle færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen. læs indhold her: https://uniq.dk/active-glutenfri/
 
 
UniQ START super Premium – 439 kr.
27% Proteiner
Proteinerne i UniQ START super Premium hundemad kommer fra fisk og kylling. Disse proteiner har høj omsættelighed (biologisk værdi).
Proteiner er byggestenen og nødvendige i vækst og til at opbygge immunforsvar. De kan herudover forbrændes og gemmes som fedt.
Det er aminosyrerne i proteinerne, hunden skal bruge.
22 forskellige aminosyrer er nødvendige. Hunde kan selv danne 12. De resterende må tilsættes. Ved at vælge både kylling og fisk som proteinkilde, sikres din hvalp en varieret aminosyre sammensætning af essentielle aminosyrer.
Især fisk, men også kylling har højere biologisk værdi end eksempelvis kød fra kreaturer og svin.

• Æg 100
• Fisk 92
• Kylling 88
• Kød 78 – findes ikke i UniQ
• Sojaprotein 67 – findes ikke i UniQ
Hvalpen vokser ikke mere, hvis den får meget protein. Men den vokser for hurtigt af for megen mad
17 % Fedt
Fedtsyrerne stammer fra vegetabilske olier og fisk. START har derfor et højt indhold af polyumættede fedtsyrer.
Fedt er det stof, der giver mest energi ved forbrænding. Fedt er energitilførsel i koncentreret form. Omega fedtsyrerne er essentielle og samtidig polyumættede.
Omega 3 kommer fra fisk og Omega 6 kommer fra korn.
Olien i START er rapsolie, der har et meget højt indhold af polyumættede fedtsyrer. Disse har betydning for pels og skind (fedt og smidighed)
Nogle fedtsyrer kan hunden selv danne, andre skal tilføres (essentielle). I UniQ serien er der tilført mange essentielle.
Fedt er forgængeligt og kan harske. Det betyder, at det er nødvendigt at tilsætte antioxidanter. I UniQ er E- vitamin brugt som antioxidant. E-vitamin er en naturlig antioxidant. Opbevaringstid, lys og fugt de værste syndere i forhold til at bevare fedtets kvaliteter. Derfor er frisk foder altid det bedste – START leveres derfor mere frisk end andet foder på markedet.
Emballage og opbevaring betyder meget for, at fedtets kvalitet bevares. Derfor er UniQ seriens poser sorte indeni og fuldt svejsede, samt af en både vejr- og solbestandig folie.
Af hensyn til miljøet er den nye folie i UniQ serien genanvendelig og udgør ingen fare for grundvand, ligesom den kan brændes i forbrændingsanlæg uden fare. læs indhold her: https://uniq.dk/uniq-produkter/giv-din-hvalp-de-bedste-forudsaetninger-i-livet-med-uniq-start/
 
SUPER PREMIUM KVALITETS FULDFODER TIL DEN ÆLDRE HUND – 389 kr.
UniQ LIGHT er udviklet til hunde, som er blevet ældre, overvægtige hunde og hunde, der har et lavere protein behov.
LIGHT er et fuldfoder. Det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som den ældre hund har brug for, er tilpasset foderets energi indhold.
I LIGHT er der taget hensyn til de ændringer, der kan indtræde, når din hund bliver ældre. Dette sker fra 6 års alderen for de største racer og 8 år for mindre racer. I LIGHT er valgt de proteiner, der bedst skåner lever og nyrer. Der er færre kalorier, men flere vitaminer og et højt indhold af de livsnødvendige umættede fedtsyrer. Med LIGHT sikrer du din hund en god start på alderdommen og for den overvægtige hund er det en god diæt, der sammen med motion vil give din hund sundhed og vitalitet.
LIGHT leveres altid frisk. Vi angiver selvfølgelig produktionsdato, så du selv kan se, hvornår foderet er produceret.
Fodervejledning
Du kan give LIGHT både i tør form og opblødt i vand. Sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand.
Vejledende fodermængder er 13 – 21 gram pr. kilo hund pr. dag. Men du er den bedste til at se på din hund, hvor meget den skal have. Specielt for den ældre hund gælder, at du skal passe på med, at den ikke bliver overvægtig.
Du bør behandle en færdigblandet portion som en ferskvare. Du bør derfor ikke lade den stå i stuetemperatur hele dagen.
Vil du gerne give ekstra kan du komme lidt A-38 eller en rå æggeblomme i foderet en gang i mellem.
Maden opbevares bedst køligt, mørkt og tørt.
Det gør maden for din hund
Energi indhold i foderet -330 Kcal eller 1380 kj
Energien i foderet kommer primært fra højt omsættelige proteiner og fedt. Herudover tæller kulhydraterne også med som energikilde.
Fodermængde og hundens energibehov er ikke proportionalt med vægten.
Dagsbehovet, som er angivet i fodervejledningen, er derfor kun vejledende.
Skal din ældre hund yde arbejde (megen motion, jagt, sporarbejde, m.m) i gennem en længere periode, bør du sikre dig, at den får tilført tilstrækkelig energi hertil gennem maden. I disse perioder kan du med fordel blande LIGHT med POWER eller BASIC.
• Hunde med kraftig pels forbrænder mindre end hunde med ringe pels.
• Store hunde har relativt større forbrug end små hunde.
• Udegående hunde har større forbrug end indegående hunde.
• Forskel på individet med hensyn til optagelse og forbrænding
• Nogle racer og racer er mere livlige end andre
læs indhold her: https://uniq.dk/light/
Mona Storgaard | Karl Jensens Vej 16, 6731 Tjæreborg  | Tlf.: 21920030 | jagtlysten@gmail.com